Wanderlust Tour

DESCRIERE

Wanderlust este un operator regional de servicii turistice cu sediul în Sighișoara, specializat în regiunea Transilvaniei. Pachetele sunt personalizate și pregătite cu atenție, în scopul evidențierii specificului și valorilor locale. Ghizii noștri sunt implicați în proiecte de dezvoltare locală. Tururile sunt disponibile în limbile română, germană și engleză și includ atât orașe medievale, cât și sate cu legendele și poveștile acestora, bucătărie locală, meșteșuguri, istorie, tradiții autentice, drumeție și cicloturism. Wanderlust oferă, de asemenea, servicii rent-a-bike, organizare de evenimente și servicii de transfer.

EXEMPLU DE TURURI

Viscri – Saschiz – Criț

Timp de 5-6 ore vom vizita cele mai importante obiective turistice din zona de sud-est a regiunii Târnava Mare. Costul unui astfel de tur depinde de numărul de persoane din grup și include transferul, turul ghidat și biletele de intrare la trei biserici fortificate. Opțional, putem organiza un picnic sau un prânz/cină cu mâncare locală sau o scurtă plimbare cu bicicleta. Acest tur este disponibil pentru grupuri de minimum 2 persoane.

Sovata – Corund – Praid

Acest tur combină atracții bazate pe natură, cum ar fi salina Praid sau stațiunea de helioterapie din Sovata cu ateliere meșteșugărești – atelierul experimental de olărit și cunoașterea unor meșteri populari: olar, meșter în iască (o ciupercă lemnoasă din care se fac obiecte artizanale), țesător și un pictor de cahle. Acest tur este disponibil pentru grupuri de minimum 4 persoane și durează aproximativ 8 ore.

CONTACT

Contact: Peter Suciu
Telefon: +40 721 254 195/+40 728 216 212
E-mail: info@wanderlust-tour.ro
Website: www.wanderlust-tour.ro

GALERIE FOTO

Meniu