Copșamare Guesthouses

DESCRIERE

Situată într-un sat săsesc, în inima destinației de ecoturism Colinele Transilvaniei, Pensiunea Copşamare Guesthouses vă pune la dispoziție patru case diferite, restaurate după linia arhitecturii tradiționale. Pentru o experiență de neuitat în vacanța dumneavoastră, vă puteți bucura de drumeții, plimbări cu bicicleta sau cu căruța, vânătoare de trufe și multe alte surprize.

Pensiunea Copșamare oferă un refugiu perfect pentru relaxare, dar și posibilități diverse de a petrece timpul liber la țară în mijlocul naturii.  Decorate cu mobilier local și dotate cu confortul stilului de viață modern, casele îți oferă confortul de acasă.

Copșa Mare este un sat săsesc unic, tradițional și păstrat, situat la numai 2 km de Biertan, renumitul sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Este situat în centrul Triunghiului Transilvaniei format din orașele istorice Brașov, Sighișoara și Sibiu. Această parte a României este renumită pentru bisericile fortificate, peisajele sale pitorești și pentru cultura sa bogată cu tradi

CONTACT

GALERIE FOTO

ALȚI MEMBRII AER

Meniu