Active Travel

DESCRIERE

Vă invităm să descoperiți Eco-România alături de ACTIVE TRAVEL- partenerul dumneavoastră pentru o vacanță activă în România!   

CITY-TOURS & ADVENTURE-TOURS este un proiect dezvoltat de Active Travel România ce oferă tururi personalizate pentru grupuri mici și pachete de vacanță de la turism general până la observarea animalelor sălbatice și drumeții montane în multe zone din România. 

CITY-TOURS & AVENTURE-TOURS vă oferă 3 tipuri de tururi: 

CIRCUITE CULTURALE în care am ales pentru dumneavoastră unități de cazare ce oferă un standard ridicat de confort. Acest tip de tur este cel mai accesibil și, în consecință, se bucură de cea mai mare popularitate în rândul vizitatorilor. Puteți vizita aproximativ aceleași locuri minunate incluse în circuitele de aventură, doar că aici punem accentul pe facilități, iar activitatea se pretează pentru orice vârstă.   

CIRCUITE DE AVENTURĂ  vă oferă posibilitatea de cazare atât în zonele de campare, cât și la pensiune. Se adresează turiștilor experimentați, care aleg o vacanță activă în natură, spre exemplu: drumeții montane, cicloturism, canoe și rafting. 

CIRCUITE INDIVIDUALE – FĂRĂ GHID: un pachet complet de servicii ce include transferuri, flexibilitate mai mare, preț atractiv – la jumătate din prețul unui tur cu ghid, fără număr minim de participanți, o experiență mai profundă, flexibilitate în alegerea datei, sprijin pe plan local, planificare personalizată.  

Circuitele noastre sunt recomandate de publicații de specialitate, precum  Lonely Planet – România (ediția din 2010/2011), ghidul Rough Guides și de programul spaniol de călătorie „Españoles en el Mundo”, difuzat de postul național de televiziune spaniol (TVE). 

Tur fără ghid – 4 munți în 7 zile: 

Ziua 1 – Transfer de la aeroport 

Ziua 2 – Drumeții în Munții Piatra Mare, cu vizită la Canionul 7 Scări 

Ziua 3 – Creasta Măgura din Parcul Național Piatra Craiului și sate de munte autentice. În această zi puteți vizita Castelul Bran (cunoscut și sub numele de „Castelul lui Dracula”) 

Ziua 4 – Drumeție în inima Parcului Național Piatra Craiului. Vizitați o stână autentică. 

Ziua 5 – Drumeție în Parcul Natural Bucegi – partea de nord, care este mai sălbatică. 

Ziua 6 – Zi liberă în Brașov – unul dintre cele mai importante orașe turistice din România 

Ziua 7 – Drumeție în Masivul Postăvarul unde se află cel mai atractiv domeniu schiabil din România 

Ziua 8 – Transfer la aeroport 

CONTACT

Contact: Marian Tirla
Telefon: +40  728 804 952/+40 268 32515
E-mail: office@activetravel.ro
Website: www.adventure-tours.ro

GALERIE FOTO

Meniu