Covalpin

DESCRIERE

Pasiunea pentru natură este esența Covalpin! Scopul nostru este de a-i inspira și pe alții cu dragostea și respectul pentru natură și activitățile în aer liber, indiferent de vârstă. Ambele unități de cazare oferă diverse servicii și programe meșteșugite pentru a-i ajuta pe oaspeții să se conecteze cu natura și să se deconecteze de la rutina zilnică prin turism montan (trekking, drumeții, tururi ghidate pe traseele tematice din zonă, escaladă și via ferrata), ciclism montan, alergare montană, schi și snowboarding, river-rafting pe râul Olt. De asemenea, Covalpin susține educația ecologică și de mediu, precum și dezvoltarea comunității locale.

Bodvaj Chalet este situat în apropiere de Baraolt și este locul perfect pentru reuniuni de familie și prieteni, evenimente de team-building și tabere pentru copii. Cu 10 camere duble, 5 băi și o sală de evenimente pentru 40 de persoane, bucătărie proprie, grătar și cadă cu hidromasaj, cabana este perfectă pentru cei care caută o retragere din orașele zgomotoase pentru evenimentele și reuniunile lor. La cerere se oferă consultanță pentru evenimente de team-building.

Cabana Șugaș Băi este aproape de orașul Sfântu Gheorghe și îi întâmpină pe iubitorii de sporturi de iarnă, drumeții, mountain bikers și pe toți cei care vor să se conecteze cu natura. Cabana oferă 22 de locuri în 6 camere și 3 băi, o bucătărie complet echipată, grătar și jacuzzi. Apropierea de stațiunea Șugaș Băi oferă multiple facilități de agrement: centru SPA, parc de aventură, trasee și 2 pârtii de schi.

Gazdele vă pot oferi, la cerere, o imersiune în gastronomia tradițională locală pentru o experiență all-inclusive.

CONTACT

GALERIE FOTO

Meniu