Descoperă Delta Dunării

DESCRIERE

Suntem o echipă dedicată și entuziastă care reușește de fiecare dată să arate lumii fața frumoasă a Deltei Dunării, așa cum o vedem noi, fascinantă, sălbatică și misterioasă.
Din dorința de a oferi clienților noștri servicii de calitate și din dragoste pentru natură, am dezvoltat parteneriate cu pensiuni amplasate într-un cadru magnific, care practică ecoturismul. În cele 4 pensiuni vă veți bucura atât de condiții de cazare deosebite cât și de preparate savuroase din bucătăria tradițională.
În excursiile de o zi, expedițiile de vizitare, sesiunile de fotografie sau în turele de explorare cu caiacele, suntem nerăbdători să vă arătăm sinuoasele canalele, nemărginitele lacuri, deosebitele păduri și multe alte comori ale Deltei Dunării. 

Tura privată de Birdwatching în Delta Dunării
Fiind o tură privată dumneavoastră decideți ora de plecare, însă întotdeauna recomandarea noastră este dimineața devreme. Excursia durează până la apusul soarelui și acoperă o zonă importantă a Deltei Dunării. Tururile noastre vă ghidează printre mlaștini, insule cu nisip sărat, zone împădurite și lacuri nemărginite, zone perfecte pentru a vedea tot felul de specii de păsări. Pentru amiaza puteți alege între a lua prânzul într-o gospodărie locală din Mila23 sau o gustare rapidă pe barcă.
Tour highlights: ghidul care este un birdwatcher profesionist; skipper-ul care cunoaște foarte bine împrejurimile, cei 15 ani de experiențafrumusețea Deltei Dunării și nu în ultimul rând, abundența speciilor de păsări. 

CONTACT

Contact: Iliuță Goean
Telefon: +40  740 357 073
E-mail: contact@discoverdanubedelta.com
Website: www.discoverdanubedelta.com

GALERIE FOTO

Meniu