Crama Liliac

DESCRIERE

Crama Liliac este o cramă boutique situată în centrul Transilvaniei, în satul Batoș, la 14 km distanță de Reghin. Ne găsiți într-o regiune cu o bogată tradiție în cultivarea viței de vie și, în plus, ne bazăm pe o tehnologie nouă și modernă în producția vinului. Pământul bogat în minerale şi clima temperat continentală contribuie din plin, aici, la adăpostul arcului carpatic, la recoltele bogate de struguri de cea mai bună calitate.  

Podgoriile noastre din Batoș și Lechința pot părea călătorului un petec de pământ uitat de timp. Viticultorului, în schimb, i se va dezvălui o regiune creată special pentru producția unor soiuri de vin excepționale.  

Din 2012 oferim tuturor oaspeților interesați să ne viziteze un tur al cramei, unde pot degusta vin într-un cadru unic. Mică, dar plină de farmec, așa poate fi descrisă în câteva cuvinte cabana noastră de degustare de vinuri amplasată pe hotarul superior al podgoriei. O construcție nouă și modernă, în stil tirolez, iți dezvăluie o panorama asupra podgoriilor și satului tradițional ce îți taie răsuflarea. Colinele blânde amintesc parcă de dealurile Toscanei, iar nenumărate văi se împletesc la poalele dealurilor verzi. Turlele bisericilor săsești se ridică ici și colo și te invită, parcă, să te relaxezi 

Vino să admiri peisajul și să te bucuri de farmecul locului de la crama noastră de degustare și nu vei fi dezamăgit. 

CONTACT

Contact: Adina Florescu
Telefon: +40 732 733 062
E-mail: hello@liliac.com
Website: www.liliac.com

GALERIE FOTO

Meniu