Photo TOUR

DESCRIERE

PhotoTOUR este o agenție de turism tur-operatoare ce vă oferă ture foto personalizate, adresate exclusiv pasionaților de fotografie în natură și aer liber. Sunt ture construite având în centrul atenției fotografia, fotograful și modul de lucru. Agenția este deținută de un fotograf profesionist care înțelege nevoia de a explora zona dincolo de obiectiv. Activitățile agenției sunt destinate fotografilor care iubesc și le pasă de natură, sălbaticie, oameni și tradiții.

Oferim tururi foto în întreaga lume cât și în România. Destinațiile noastre sunt atent alese, pe criterii de potențial fotografic, iar durata turelor poate să difere, ținând cont că cu cât stai mai mult timp într-un loc cu atât cresc șansele de a face mai multe fotografii bune.

Vă oferim: • Workshop foto în zona Măgura-Bran din Parcul Național Piatra Craiului • Ture foto culturale în Bucovina, Maramureș și satele săsești din sud-estul Transilvaniei • Ture de fotografie în zone bogate în sălbăticie – Delta Dunării și Munții Carpați • Expediții foto în Himalaya și Tibet • Ture foto în Alpi – Chamonix Mont Blanc – zona Munțiilor Dolomiți.

Tururile noastre sunt concepute pentru cei care au ca hobby fotografia și sunt pasionați de natură, sălbăticie, tradiții și oameni. Clienții noștri pot fi atât începători, cu cunoștințe medii sau avansți în arta fotografiei. Toate turele sunt create pentru grupuri mici și medii (de la 5 la 15 persoane). De asemenea, la cerere, se pot organiza workshopuri și ture foto personalizate.

Turele sunt ghidate de Mihai Moiceanu, fotograf profesionist. Mihai Moiceanu este unul dintre cei mai renumiți fotografi de natură, activități în aer liber și sălbăticie din România – fotografiile sale sunt celebre la nivel mondial. De asemenea, Mihai este și autor de albume de fotografie, trainer cu experiență în fotografie și ghid montan. Fotografiile și articolele sale pot fi văzute/consultate accesând www.cameramm.ro .

Descoperă România

Ziua 1 – Sosire

Ziua 2 – Orașul medieval Brașov, Transilvania

Ziua 3 – Orfelinatul de urși și peisaje în apropierea orașului Brașov

Ziua 4 – Satul de munte Șirnea

Ziua 5 – Bisericile fortificate din Viscri

Ziua 6 – Orașul medieval Sighișoara

Ziua 7 – Moldoviţa, sat din Bucovina

Ziua 8 – Mănăstirea Suceviţa

Ziua 9 – Regiunea Bucovina

Ziua 10 – Plecare spre casă

CONTACT

Contact: Mihai Moiceanu
Telefon: +40 722 630 730
E-mail: contact@phototour.ro
Website: www.phototour.ro

GALERIE FOTO

Meniu