Absolute Carpathian

DESCRIERE

Absolute Carpathian este o mică agenție locală tur-operatoare din zona Parcului Național Piatra Craiului. Pe parcursul întregului an vă oferim activități de observare a animalelor sălbatice și a păsărilor (iarna observare la lupi și râși, iar vara observare la urși și păsări). Încă din 2004 ne-am specializat pe tururi de observare adresate grupurilor mici și celor cu familii, în Carpați și Delta Dunării. Tocmai pentru a crește la maximum șansele de a observa specia dorită, am adaptat tururile noastre la potențialul fizic al grupului. Acestea variază ca durată și pot fi tururi scurte, de o jumătate de zi, sau mai lungi, de câteva zile. 

În perioada mai-octombrie, vă recomandăm activități de observare a urșilor, căprioarelor, mistreților, castorilor, marmotelor, precum și a păsărilor de munte și din zonele umede. Pentru familiile cu copii și oaspeții care preferă confortul, în tururile noastre folosim doar pensiuni locale ce oferă servicii de calitate superioară și care vă întâmpină cu bucate și băuturi tradiționale. Pentru iubitorii de aventură venim cu experiențe pline de adrenalină sau un mix de activități în natură și aventură în sălbăticie. 

În perioada noiembrie-aprilie vă oferim tururi personalizate, specializate în observarea lupilor și a râșilor. La răsăritul sau la apusul soarelui, un ghid specializat vă va ajuta să interpretați urme de animale în habitatul propriu și vă va conduce către zone speciale cu cele mai mari șanse de observare a speciei dorite, în condiții de siguranță și cu impact minim negativ al activităților noastre asupra animalelor. Pe timp de zi, puteți alege să vizitați Castelul Bran, orașul medieval Brașov, Cetatea Râșnov, Sighișoara, Sibiu, bisericile fortificate, să identificați și să interpretați urme de animale in zăpadă sau să vă odihniți. Tururile variază între o jumătate de zi și 7 zile, iar prețurile încep de la 40 €/persoană.

CONTACT

Contact:  Simona Munteanu
Telefon: +40 788 578 796
E-mail: book@absolute-nature.ro
Website: www.absolute-nature.ro

GALERIE FOTO

Meniu