Carpathian Nature Tours 

DESCRIERE

Carpathian Nature Tours este o mică agenție tur-operatoare care practică un turism durabil și responsabil, contribuind la conservarea naturii și la protejarea speciilor sălbatice. Astfel, oferim excursii de drumeție și activități bazate pe natură, cum ar fi observarea animalelor sălbatice, dar și tururi culturale în toată România.  

Pensiunea noastră, Villa Hermani, este situată în satul de munte Măgura, chiar în mijlocul Parcului Național Piatra Craiului. Pâna acum 50 de ani, în sat se putea ajunge doar pe jos sau cu căruța. Tocmai din acest motiv tradițiile locale sunt încă păstrate de către săteni. Pensiunea a fost deschisă în 2004 și a primit de trei ori la rând certificarea „Eco-România”, oferită de Asociația de Ecoturism din România. De la balcon sau din grădină privirile vă vor fi încântate de un peisaj montan deosebit. Lipsa traficului auto, aerul curat și libertatea oferită de prospețimea naturii fac din pensiunea noastră un adevărat paradis pentru familii cu copii.  

Nuanțele calde de verde ale dealurilor din jurul Măgurii în contrast cu pereții albi, de calcar, ai munților, invită parcă vizitatorii să-și prelungească șederea în zonă. Aici puteți călători în tihnă și puteți ramâne cu experiența de neuitat a unei culturi care nu s-a schimbat prea mult de secole. Pentru noi legătura strânsa dintre vizitator și tur-operator este esențială, de aceea alegem să lucrăm doar cu grupuri mici (maxim 15 persoane). O atracție specială din Munții Carpați o reprezintă observarea ursului brun de la un observator special amenajat. De asemenea, cu puțin noroc, puteți admira și alte animale sălbatice cum ar fi mistreți, păsări de pradă sau chiar lupi. 

EXEMPLU DE PROGRAM

Ziua 1: Mediaș – Cetatea Slimnic – Sibiu
Ziua 2: Sibiu – Valea Hârtibaciului – Sighișoara – Viscri
Ziua 3: Viscri – Meșendorf – Măgura
Ziua 4: Măgura – Peștera – Peștera Liliecilor
Ziua 5: Cu căruța trasă de cai în Țara Bârsei
Ziua 6: Sanctuarul de urși „Libearty” – Vulcan
Ziua 7: Măgura – Castelul Bran
Ziua 8: Stână tradițională – cabana Curmătura
Ziua 9: Tur al orașului Brașov 

CONTACT

GALERIE FOTO

Meniu