Societatea Ghizilor și Liderilor Montani

DESCRIERE

”Trust the Logo”

Societatea Ghizilor și Liderilor Montani (SGLM) ”Carpați” este asociația profesională a ghizilor și liderilor montani români, afiliată la Uniunea Internațională a Asociațiilor de Lideri Montani (Union of International Mountain Leader Associations – UIMLA). Standardul internațional recunoscut de pregătire profesională înseamnă o calitate garantată și ireproșabilă a serviciilor oferite de membrii noștri în toți munții românești. Datorită sistemului centralizat de comunicare oferit de Societatea Ghizilor, turiștii pot apela cu ușurință la serviciile ghizilor noștri din toată România, indiferent de locație.

Turele oferite de ghizii și liderii SGLM sunt extrem de diverse și se adresează tuturor categoriilor de persoane, cu cazare la pensiuni turistice de la poalele muntelui, la cabane de altitudine sau la cort, în funcție de program. În sezonul de vară se fac ture fabuloase de trekking, via ferrata / Klettersteig, rock climbing, MTB, canyoning, kayaking, rafting sau toate acestea combinate cu wildlife și bird watching. Iarna, munții Carpați sunt ideali pentru snowshoeing și ski touring, iar pentru cei mai aventuroși, munții Piatra Craiului, Făgăraș, Bucegi și Retezat oferă numeroase trasee de mountaineering sau ice climbing. Pentru o excursie reușită în teren montan, apelează la serviciile unor profesioniști recunoscuți internațional.

Logo-ul Societății Ghizilor garantează calitatea serviciilor și nivelul de pregătire profesională a ghizilor montani români.

CONTACT

GALERIE FOTO

Meniu