Alma Via Guesthouse

DESCRIERE

Pensiunea Alma-Via este situată în satul Alma Vii, așezat în dealurile Transilvaniei, între Sibiu și Mediaș. Clădirea principală datează din 1871, când a fost construită ca o casă săsească tipică. Pensiunea are 6 camere de oaspeți confortabile, fiecare cu caracter, dimensiune și formă diferite. Ceea ce au toate în comun sunt paturile foarte confortabile, făcute manual, încălzire care vă va ține de cald iarna și băi proprii.

Restaurantul poate fi găsit într-un hambar refăcut. La fel ca și camerele de oaspeți, acesta a fost amenajat cu multă dragoste de către arhitectul Jan Hülsemann. Acesta s-a asigurat că în timpul procesului au fost folosite doar materiale de construcție naturale, precum lut, cânepă, paie, lemn și teracotă. Restaurantul este locul unde veți fi răsfățați cu mic dejunuri delicioase, prânzuri de casă și cine copioase.

În grădina mare vă puteți bucura de priveliști uimitoare spre biserica fortificată a satului, de o baie într-un iaz natural de înot sau pur și simplu de o băutură sau o cafea cu o carte bună. Dacă aveți chef să explorați, veți găsi biserica fortificată mai jos pe drum, care găzduiește acum un minunat muzeu local, precum și expoziții de artă ocazionale. Dacă doriți să mergeți mai departe, puteți vizita un cioban sau un apicultor local pe jos sau într-o căruță cu cai, vă puteți minuna la biserica din Biertan, aflată în patrimoniul UNESCO, sau puteți petrece o zi în orașul medieval din apropiere, Sighișoara.

CONTACT

GALERIE FOTO

Meniu