Cincșor.Transilvania.Case de oaspeți

DESCRIERE

La poalele Carpaților, în centrul triunghiului Sibiu-Brașov-Sighișoara, Casele de oaspeți din Cincșor oferă autenticitate, relaxare, natură și cultură și posibilitatea de a explora zonele turistice înconjurătoare și stilul de viață local! Situate la doar 2 km de drumul european și privind spre biserica fortificată din sat, casele de oaspeți vă invită la relaxare și totodată la o aventură cu gust transilvănean! 

Fosta școală evanghelică (1910) și fosta casă parohială evanghelică (sec. 15) au fost atent restaurate și decorate în spiritul tradiției săsești. Elementele decorative autentice, confortul modern și grija la detalii, creează o ambianță cu funcționalitate, simplitate, eleganță și reducerea ornamentului la esență. 

Pe lângă cele 19 camere duble (la prețuri începând de la 70 EUR/noapte/double și 60 EUR/noapte/single, vă oferim posibilitatea de a vă relaxa și petrece timp în spațiile noastre comune precum cele două biblioteci, lounge-ul din vechea cancelarie și generoasele spații verzi din curțile celor două clădiri. Cei mici se pot bucura de căsuța cu povești, un spațiu dedicat exclusiv copiilor și care găzduia pe vremuri stupii de albine. 

Vă invităm să savurați preparatele noastre săsești și românești pregătite în stil gourmet, utilizând produse atent selecționate.  Vă propunem o vizită ghidată la biserica fortificată din sat (1421), o plimbare pe dealurile ce înconjoară Cincșorul, un traseu ciclist și un seminar de coacere a pâinii în mod tradițional în cuptorul de pâine pe lemne. 

Explorați frumusețea Transilvaniei și descoperiți bogăția culturii și a tradițiilor săsești! Îmbrățișați acest autentic mod de viață înconjurați de cultură și natură! 

CONTACT

GALERIE FOTO

Meniu