Pensiunea La Roată

DESCRIERE

Călătorule drag,

În plin “secol al vitezei”, pensiunea La Roată*** – cu ale sale case țărănești – vine să-ți îndeplinească dorința de a te întoarce în vremuri de tihnă și stabilitate, când ziua era zi, casa – casa și masa – masă.
Născuta din respect și admirație pentru tradiția, arta și arhitectura Bucovinei și amplasată la numai 500 m de centrul orașului Gura Humorului, Pensiunea La Roată*** este un muzeu al satului în miniatură: cinci case țărănești (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta și Dumitru), vechi de 120 de ani, aduse și reconstruite lemn cu lemn pe proprietatea noastră, te vor duce, dragă Oaspete, într-o călătorie în timp, în perioada copilăriei petrecute la bunici. În ceea ce privește confortul, acestea au încălzire centrală, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.
Tot La Roată*** și-a mai găsit loc un spațiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiționale pregătite în casă din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastră fermă de păsări ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o cramă, o terasă rustica în aer liber și 4 case moderne (camere duble/twin și apartamente). Fiecare cameră are baie proprie, un mini-frigider, TV prin cablu, încălzire centrală. În complex, conexiunea wi-fi și parcarea și închirierea de biciclete sunt gratuite.
Călătorule drag, te invităm să petreci câteva zile într-o ambianță unde autenticul merge mână în mână cu măiestria culinară și bunul gust în toate. La Roată*** timpul trece diferit. Vino, descoperă, trăiește o experiență autentic bucovineană!

CONTACT

Contact: Ramona Selig
Telefon: +40 740 093 387
E-mail: office@la-roata.ro
Website: www.la-roata.ro

GALERIE FOTO

Meniu