Romania Active

DESCRIERE

Suntem Romania Active – o agenție de turism altfel. Deși povestea noastră a început să se scrie în urmă cu 12 ani, suntem în continuă creștere, la fel cum este și pasiunea noastră de a face cunoscute cultura, istoria, oamenii frumoși și locurile mai puțin știute ale României.

Suntem specializați în vacanțe active și turism sustenabil – drumeții, cicloturism, experiențe culturale autentice. Și pentru că știm că omul sfințește locul, ne tratăm atât partenerii, cât și oaspeții, ca parte a familiei Romania Active. Asta face ca vacanțele propuse de noi, să fie mai mult decât simple ieșiri in natura.

Ne place să oferim experiențe autentice celor care ne aleg ca parteneri de drum, nu doar pachete turistice. Căutăm poveștile pierdute în negura timpului, mirosul de pâine caldă, senzația de pași desculți în iarba proaspăt cosită, sunetul tălăngilor turmelor din poveștile lui Creangă. Alegem împreună ce se potrivește cel mai bine și ne ocupăm de toate detaliile ca voi să vă bucurați de toate acestea și multe altele.

Poate vă întrebați de ce ar trebui să ne alegeți. Ei bine, iată doar câteva motive:

  • suntem oameni faini, cu o atitudine cu adevărat matură și profesionistă;
  • suntem plini de inițiativă și pasiune;
  • înțelegem munca necesară pentru obținerea unor rezultate fantastice;
  • avem o atitudine relaxată, dar ”sănătoasă” și credem că „totul are o soluție”;
  • ținem foarte mult la integritate, diversitate, onestitate și munca de echipă.

Acest amestec robust, dar complex, de simplitate, autenticitate, pasiune și înalt profesionalism face din Romania Active o poveste unică.

CONTACT

Contact: Raluca Teodor
Telefon: +40 729 474666
E-mail: info@romania-active.com
Website: www.romania-active.ro

GALERIE FOTO

Meniu