Pensiunile Contelui Kalnoky și ale Prințului de Wales în Transilvania

DESCRIERE

Casele de oaspeți ale Contelui Kalnoky (Micloșoara, Covasna) și Casele de oaspeți ale Prințului de Wales (din Valea Zălanului) primesc cu bucurie turiști nostalgici, în căutarea unei vacanțe autentice, simple, precum cele petrecute în copilărie „la țară”. Aici, casele vechi, de aproape două secole, au fost refăcute cu mare grijă și propun acum o combinație între confortul necesar oaspeților moderni și stilul de viață de altădată – fiecare cameră este amenajată cu mobilier vechi transilvănean și materiale țesute cu modele specifice.
Călătorii reînvață aici gustul mâncărurilor tradiționale și explorează regiunea alături de artizani sau ghizi care îi inițiază în tainele locului și meșteșugurilor de sute de ani sau îi duc în plimbări pe pajiști și dealuri unde natura este neschimbată de secole. De altfel, sejururile ”all inclusive” presupun câte o activitate diferită în fiecare zi, de la excursii pe jos sau în căruțe ori călare, la vizitarea unor ateliere și obiective naturale sau culturale din zonă.
Parte din farmec este întâlnirea cu gazdele (se poate întâmpla chiar să luați masa cu Contele Kalnoky, aflat adesea în zonă), dar și cu personalul format exclusiv din localnici. Sejurul dumneavoastră va contribui la susținerea comunităților și patrimoniului local. Castelul Kalnoky, superba clădire renascentistă din Micloșoara, a renăscut după 60 de ani și a devenit Muzeul Vieții Transilvănene. Descoperiți, în acest loc unic, cum trăia aristocrația transilvăneană în secolele XVII-XIX și bucurați-vă de un parc și o grădină de poveste. Casa de Piatră, un bar care a fost deschis în 2020, este locul perfect pentru a vă face cunoștințe noi, pentru a bea ceva și pentru a obține o perspectivă asupra vieții de zi cu zi a satului.

CONTACT

Contact: Contele Tibor Kalnoky/Viola Hamati
Telefon: +40 742 202 586/+40 267 314 088
E-mail: k@transylvaniancastle.com
Website: www.transylvaniancastle.com

GALERIE FOTO

Meniu