Traditional Casa

DESCRIERE

Tradițional Casa Experience – TCE este o asociere de întreprinzători iubitori de natură, oameni, tradițiile rurale și speologie, dezvoltată pentru a oferi acces celor pasionați la lumea puțin cunoscută și misterioasă a locuirii în casele arhaice construite pe Platoul carstic Runcuri, deasupra unui labirint de peșteri spectaculoase. Platoul este situat în Munții Pădurea Craiului din județul Bihor, pe teritoriul comunei Roșia deasupra peșterilor Ciur Izbuc, Ciur Ponor și Doboș și la câțiva kilometri de Peștera cu Cristale din mina Farcu. În imediata apropiere se află Cheile Cuților, Albioarei și Valea Șteazelor. 

Complexul de găzduire este format din trei gospodării, fiecare dotată cu bucătărie și sală de mese independentă, cu spațiu exterior pentru foc și activități în aer liber. 

Casa Tradițională (20 locuri de cazare) – o gospodărie veche de peste 200 de ani renovată la confortul necesar pasionaților de natură, drumeție, ciclism montan, speologie. 

Casa Măriuța (8 locuri de cazare ) – o fermă specifică mediului rural montan din Pădurea Craiului, unde cei pasionați de agricultura rurală pot cunoaște și practica această îndeletnicire alături de săteni, practicând cositul și strânsul fânului, mulsul vacilor și prepararea brânzeturilor ori procesarea cărnii de porc. 

Casa Florian  (13 locuri) – o pensiune cu confort de 3 stele cu o intimitate aparte amplasată deasupra Cheilor Cuților, într-un balon de liniște deranjat doar de cântecul naturii. 

CONTACT

Contact: Costache Roman
Telefon: +40 744 603 706
E-mail: costache.roman@ecojur.ro
Website: www.traditionalcasa.ro

GALERIE FOTO

Meniu