Tymes Tours 

DESCRIERE

Ne-am născut în 2004 ca fruct al unei pasiuni, iar de atunci organizăm excursii pentru grupuri mici de turiști. Oaspeții noștri preferă să viziteze regiuni mai restrânse, căutând o înțelegere mai profundă a locurilor. Prin plimbări și drumeție (fără pretenții sportive) observăm detalii de floră, faună și peisaj, dar ne este și mai ușor să intrăm în contact cu localnicii. Dincolo de clișee și slogane turistice, tururile noastre asigură experiențe intense. Farmecul României veritabile e ascuns în detalii. 

 Banatul – zimbri, orhidee și Art Nouveau 

Prin alegerea Timișoarei drept Capitală Culturală Europeană 2021, regiunea Banatului devine destinație pentru excursii mai puțin convenționale. Tura începe cu arhitectura Art Nouveau a Timișoarei, apoi continuăm în peisajul rural, multicultural al Banatului Montan. În funcție de sezon și interese căutăm orhidee sălbatice în Valea Cernei, Cheile Nerei sau la Porțile de Fier ale Dunării (cel mai lung defileu al Europei) sau pornim pe urmele zimbrilor ce cutreieră Carpații (proiect al prietenilor de la WWF). 

 Din Transilvania în Delta Dunării. Începem excursia cu o incursiune în patrimoniul sașilor transilvăneni, apoi trecem Carpații pe versantul ”valah”, căutând așezările rupestre ale sihaștrilor din Munții Buzăului (dar și vinul excelent de pe versanții calcaroși ai Subcarpaților!). La doi pași e Delta: explorăm cinci zile pe canale și lacuri, cu canotca sau barca cu motor, prin paradisul păsărilor și stufului, până ajungem la marele final – Marea Neagră! 

CONTACT

Contact: Cristi Bădoiu
Telefon: +40  722 525 734
E-mail: info@tymestours.ro
Website: www.tymestours.ro

GALERIE FOTO

Meniu