Tioc Natur – und Studienreisen

DESCRIERE

Tioc Natur – und Studienreisen vă oferă momente de neuitat în inima naturii. Dacă vreți să  relaxați și să ieșiți din cotidian, să scăpați de aglomerație și stres, vă putem ajuta să găsiți refugiul perfect într-un loc cu o biodiversitate uimitoare. La fiecare sunet sau mișcare vă veți răsfăța simțurile. Veți deveni prieten al naturii, pentru că natura există atâta timp cât omul o protejează și contribuie la conservarea ei. Descoperă natura și ajută-ne să o protejăm! 

 Cu pontonul în Delta Dunării 

Pontonul este ajutat să plutească pe apă de o ambarcațiune mare cu motor, care uneori servește drept barcă pentru excursiile noastre. În turele zilnice pe apă folosim bărci mici cu motor care ne ajută să intrăm mai ușor pe canalele strâmte și să observăm în detaliu natura neatinsă.  

Cu ajutorul ghizilor noștri specializați veți ajunge să descoperiți misterele acestui loc neatins. Devino prieten al naturii! 

Oferim excursii pentru cei interesați de biologie, observarea păsărilor, istorie, cultură și sport. 

Ziua 1: București, România 

Fie că sosiți cu trenul sau veniți cu mașina personală în Tulcea, ghidul nostru va fi încântat să vă aștepte. În Tulcea, poarta de intrare în Delta Dunării, ne vom caza pe ponton și vom servi cina. Dacă ne permite timpul, vom conduce pontonul către Maliuc. 

Zilele 2 – 6: Delta Dunării 

Vom descoperi misterele profunde ale Deltei Dunării din interiorul micilor bărci cu motor. Aici transportul se face doar pe apă. Pentru a străbate canalele Deltei vom folosi ambarcațiuni mici cu motor sau nemotorizate. Diminețile sunt pentru ture pe lacuri  unde vom observa pelicani și alte păsări aclimatizate la acest ecosistem acvatic. În călătoria noastră vom afla despre proiectele coordonate de WWF, și vom descoperi faimoasa Pădure Letea și lumea satului de la Letea. 

Ziua 7: Transfer 

CONTACT

Contact: Tiberiu Tioc
Telefon: +40 743 025 154
E-mail: contact@tioc-reisen.ro
Website: www.tioc-reisen.ro

GALERIE FOTO

Meniu